keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Juoksu-A

Tiistaina Jani tuli mukaan avuksi halliin, joten aloitin Tacon juoksu-a treenin. Ekaksi ihan matalana, yksi loikkasu lentävän lelun perässä ja kerran tarjosi myös 2o2o, muuten ihan kivoja osumia. Seuraavaksi pikkasen ylös a ja hyviä osumia ja vielä kerran ylöspäin. Harja oli jossan 90 cm. Suurin osa tuli vieläkin hyvillä osumilla, muutama himmaus ja taisi olla yksi loikka. Taco sai vielä tehdä puomia a-treenin jälkeen, ekalla kerralla hieman himmasi, sitten teki hyvin. Huomasin myös, että kun treenaa puomia, ei välttämättä kanata treenata pelkkää puomia vaan ottaa jonkun esteen kautta, että saa paineen pois itse puomista. Taco sai vielä tehdä pari hyvää keppiharkkaa ja sitten lopetettiin.


Vito teki hieman istumista, maahanmenoa ja seuraamista. Sitten aksaa: putki hyppy takaakierto ja valssi. Kehikkoa vahvistin myös vähän. Teki todella kivasti. Nyt pitää taas kerran muistaa, että se on pentu, ei liikaa liian nopeasti, vaikkakin se on hyvin oppivainen. Vähän olen ruvennut miettimään, että pitäisikö Vitolle kuitenkin opettaa juoksu puomi myös, voisi ruveta opettaa mattoa ja juoksemista lankulla ainakin ja sitten katsoa, että mitä teen.
RaaRaa teki pientä hömpöttelyä.
Illalla tekivät vielä kaikki kolme noseworkia. Taco on valinnut ilmaisuksi maahanmenoa ja nenä purkkiin, alkaa selkeästi ymmärtämään, hieman vielä sählää. RaaRaa sähläsi aika lailla, sille pitäisi nyt treenata selkeämpi ilmaisu. Vito sähläsi kanssa ekana. Pikkasen sillä oli hakusessa mitä pitää ilmaista, mutta sillä on taas selkeä ilmaisu, eli nenä purkkiin, mutta se ei ole nyt ihan varma, että mitä pitää ilmaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti